Agencija za vjenčanja Rijeka

Čestitamo na vašoj odluci – neka zabava počne!

 

Agencija za vjenčanja Rijeka

GSM: 097 / 683 69 10

 

Agencija za vjenčanja Rijeka ima jedan mali diskretan tim u Rijeci za organizaciju vjenčanja. Isto tako i sa velikom strašću za projektiranje i organizaciju lijepih vjenčanja diljem lijepe naše. Ponosni smo što smo spremni ponuditi brzu i potpuno uslugu. A ono što je najvažnije bez stresa za vaš dan vjenčanja koji se može opisati samo kao apsolutno savršenstvo! Za one koje zanima prošli smo jedan od najsuvremenijih tečajeva u Republici Hrvatskoj.

 

Zašto naša agencija?

 

Tijekom posljednjih 16 godina izdali smo naše profesionalne i naočite usluge stotinama prekrasnih parova iz Rijeke i njezine okolice. Sada smo sretni što 16 godina ne zvuči kao dugo vremena koje većina ljudi provodi u drugim branšama i industrijama. Ali u Rijeci u smislu branše vezano za planiranje vjenčanja, ona je tu od drevnih vremena. U stvari mi smo ponosni da smo naj duže osnovana tvrtka i jedni koji su od rijetkih u poslovanju od 1999 godine!

Postoje 2 razloga zbog kojih postojimo toliko dugo. Prvi je zbog činjenice da uzimamo samo ograničeni broj klijenata u bilo kojem trenutku. To nam je omogućilo da osiguramo vrlo detaljnu i pažljivu uslugu za svakog od naših parova. Drugi je što smo ponosni na organizaciju i odrađivanje svakoga vjenčanja kao da je naš vlastiti! Razlika između dobrog vjenčanja i velikog vjenčanja je ta što smo obuzeti pozornošću na finije detalje. Kao takvi agencija za vjenčanja Rijeka stekla je stručno iskustvo koje nadilazi sva očekivanja naših klijenata. Naš perfekcionizam je veliki atribut i garancija za vaše vjenčanje.

Iako mnogi od naših klijenata žive u Rijeci. Naša agencija je također specijalizirana za vjenčanja za parove koji žive u inostranstvu. A koji se žele vjenčati ovdje, u Rijeci. Konkretno mi volimo planirati vjenčanja za naše Njemačke, Talijanske, Nizozemske i mnoge druge prijatelje! Naš popis usluga koji se zove se puno koordiniranje pri planiranju vjenčanja odnosi se na to da se mi zauzimamo za ograničen broj koordinacija pri vjenčanjima! Stoga u bilo kojem trenutku jamčimo! Da naš dizajner za vaše vjenčanje će raditi sa ne više od 3 druga para kada radi sa vama.

To nam omogućuje da uloži do 50 sati mjesečno pa i više ako je potrebno samo za izvedbu i planiranje vašeg vjenčanja. Agencija za vjenčanja Rijeka posebnu pozornost obraća na savršenstvo nevjeste! Stoga imaju od nas neusporedivo kvalitetne usluge i punu pozornost na detalje.

U našoj agenciji za sklapanje vjenčanja, naše osoblje će biti tu na svakom koraku na vašem putu kako bi vam pomogli započeti vaš zajednički život zajedno. Prenoseći vaše vjenčanje iz snova u stvarni život. Naša agencija ima pristupačne cijene, prekrasan izbor paketa za vjenčanja u hotelima, na plažama, prekrasnim vilama sa bazenima, i svečanostima za vaše vjenčanje svih veličina te posjedujemo vlastiti salon kako za iznajmljivanje, tako i za kupnju vlastite vjenčanice, šivane po vašoj mjeri.

Agencija za vjenčanja Rijeka preko organizacije vjenčanja nudi mnogobrojne pogodnosti i velike uštede. Sve za Vaše vjenčanje iz snova – na jednom mjestu.

 

DA REZIMIRAMO:

 

Nazovite nas na GSM: 097 / 683 69 10 i mi ćemo vam pomoći kako da napravite vaše savršeno vjenčanje bez obzira gdje će se održati, i u vrijeme kada vi to želite! I vi možete očekivati vaš poseban dan opušteni i bez stresa. KONTAKT