08 stu

DJ za vjenčanja Zagreb – (DJ Neno)

Što nudi DJ za vjenčanja Zagreb: 

Kontakt: GSM – 091 / 785 82 88

Cijena Nastupa:

Voljan sam napomenuti moju naknadu za trud, za razliku od drugih, koji na svojim web stranicama javno ne ističu cijenu pa je po tom pitanju moguće svako iznenađenje, ja vam svoje dajem na uvid. Dakle u samom startu sve je čisto.

Cijena za područje grada Zagreba: 5,999,00kn

Možete me kontaktirati putem kontakt forme!

  Vaše ime

  Email

  Vaš broj

  Vrsta eventa

  Naslov

  Vaša poruka

  Unesite ispravno kod

  captcha

  DJ za vjenčanja Zagreb ili bend

  Prije nego li odlučite kako ćete zabaviti svoje uzvanike? DJ za vjenčanja Zagreb preporuča da: treba znati najvažnije, a to je da se DJ za vjenčanja može prilagoditi publici puno lakše od benda kojeg bi angažirali. Upravo zbog toga jer kod sebe ima ogromnu količinu pjesama.

  Tako se pjesme puštaju u originalu i neće biti upropaštene lošim izvođenjem pjevača ili kakofonijom neraspoloženog benda.

  Nije nevažna činjenica da angažman DJ-a, uglavnom košta manje nego unamljivanje cijelog benda. DJ za vjenčanja se lakše prilogođava vašim ili željama vaših uzvanika, te ne treba puno dvojiti da će plesni podij na vjenčanju biti pun plesača. Naime, „meštar od nota“ osluškuje raspoloženje uzvanika i prema tome djeluje glazbom.

  Kako DJ daje osobni pečat svakom događanju, DJ za vjenčanja stvara ozračje dobre atmosfere, te brine da zabava ne zamre. Stoga je angažman Dj-a daleko optimalniji izbor od skupine glazbenika. Jer se on može brzo prilagoditi, za razliku od benda čija je prilagodba glazbenim željama uzvanika ili mladenaca smanjena repertoarom. Uz neizostavne pauze za odmor.

  Renomirani bend za svadbu može koštati između 10 do 15-ak tisuća kuna pa i više. Dok veliki DJ obično može biti angažiran za ispod 9’000,00 Kn. To svakako može pomoći vašem proračunu te sredstva možete usmjeriti na druge stavke kao što su pozivnice, vjenčanica / vjenčano odjelo ili čak na MEDENI MJESEC!

  DJ za vjenčanja Zagreb

  Kontakt: 091 / 785 82 88