Često postavljana pitanja

Često postavljana pitanja 05

Koliko naplaćujete?

Često postavljana pitanja / Volio bih odmah isipati iznos iz rukava ali istina je samo jedna; cijene za obavljeni posao su različite kod različitih DJ-ova. Stoga možemo ovo zanemariti te se usredotočiti na konkretne vaše želje. (Više o plaćanju imate na dnu stranice USLUGE).

Koje vrste glazbe puštate?

Sve što vam se sviđa – od folka do rocka i sve ono između toga. Kroz tako širok repertoar, unaprijed se poručuje klijentu što može dobiti u svezi glazbenih želja, pa čak i dati svojim gostima da biraju glazbene brojeve – naravno ako vjeruje u njihov glazbeni ukus. Iz iskustva, ljudi vole plesati na muziku koja im je poznata.

Prihvaćate li glazbene zahtjeve gostiju?

Da. Osim ako su neke glazbene želje vaših gostiju izrazito neprimjerene prigodi, prostoru i vremenu te stoga i na popisu vama nepoželjnih i nikako ih ne želite čuti. Loš ukus vaših gostiju neće omesti veselje i svečanost prigode. Što je bitno znati vezano uz često postavljana pitanja.

Na koji način funkcionira vaš servis?

(DJ Neno) vodi cjelodnevni posao, on je onaj s kojim ćete kontaktirati. Sudjeluje u mnogim raznovrsnim eventima. Detaljan je u svom pristupu, sve važne informacije prenosi povratno vama.

Hoće li to izgledati dobro? / Često postavljana pitanja

Da. Uvijek se trudimo da namjestimo dobar razglas i rasvjetu, u koliko se odlučite za jedan od rasvjetnih paketa, (više o tome na ovoj stranici pod karticom USLUGE).

Hoćete li biti prikladno odjeveni?

Nismo jedna od onih DJ kompanija koje su uvijek obučene u crno ili bijelo tražilo se to ili ne. Ponekad je prikladnije nositi finu košulju ili majicu, neutralne hlače i cipele ili pristojne patike/tenisice.

Nastupate li samo na vjenčanjima? / Često postavljana pitanja

Većina naših korisnika su vjenčanja, ali također nastupamo i na normalnim, običnim eventima kao što su momačke i djevojačke večeri te mnoge druge zabave. To znači da preuzimamo odgovornost za do 250 gostiju po noći. Mislimo da svi naši klijenti zaslužuju najkvalitetniju uslugu.

Nosite li opremu? / Često postavljana pitanja

Koristimo uobičajeno visoko kvalitetnu opremu a i naši partneri i isto tako. (Više o tome na ovoj web stranici na kartici USLUGE.)

Koliko dugo vam treba da posložite opremu?

Oko 90 minuta, ali volimo produžiti na 120 minuta kako bismo bili sigurni. S nešto planiranja, u nekim slučajevima traje i manje od 90 minuta.

Koliko treba unaprijed bukirati? / Često postavljana pitanja

Preporučamo što je moguće prije. Većina naših klijenata naručuje se između 6 i 12 mjeseci unaprijed.

Kako da se naručimo? / Često postavljana pitanja

Kontaktirajte me mobilnim telefonom ili Skype-om, ili mi samo pošaljite telefon i e-mail adresu pomoću kontakt forme na stranici KONTAKT, ja ću se vama javiti. Zatim ćemo dogovoriti sastanak.

Kako potvrditi narudžbu ili rezervaciju?

Pomoću ugovora koji sadrži sve važne informacije o vašem velikom danu. Plaćena akontacija iznosi dio cijene nastupa nakon čega dobivate ugovor da biste vi bili mirni.

Vaš datum je siguran nakon što je rezervacija potpisana i uplaćena meni sa potvrdom akontacije, a vama izdanim ugovorom.

Što se događa ako ste bolesni na dan svečanosti?

Dopustite mi da kažem da se to nije dogodilo nikada u posljednjih 20 godina što nastupam – što mogu reći da sam zdrav ko dren.

No, u malo vjerojatnom slučaju da sam previše bolestan, pozivam kolege iz branše DJ, koji će rado preuzeti sve moje obaveze koje zbog više sile ne mogu sam odraditi.

Možete li raditi sa živim bendom? / Često postavljana pitanja

Da, i inače volim raditi sa glazbenicima. Nastupam tijekom njihove pauze, nakon što su završili svoj set svirke. Uskačem za mix pult za vrijeme večere puštajući ugodnu laganu (pozadinsku) glazbu, spreman za kasniju reprodukciju plesnih pjesama.

Vidim li da nešto ide krivim tijekom po tom pitanju, uvijek mogu to ispraviti.

Koristite li light show ili svjetlosne efekte?

Da. (više o tome na stranici USLUGE).

Koristite li stroj za maglu ili dim?

Da, ali, strojevi za maglu mogu „probuditi“ protupožarne alarme i aktivirati sustav zaštite, a to svakako ne bi bilo dobro osim ako si ne želite upropastiti svečanost. Želite li učinak magle, preporučam stroj za niski dim.

Hoćete li ostati s nama u kontaktu?

Stvarno mislimo da je važno ostati u kontaktu vezano za vašu svečanost, zato nas slobodno nazovite u bilo koje vrijeme i kada god želite.

Hvala Vam što ste proučili stranu često postavljana pitanja!

DJ Neno

GSM: 099 / 371 87 62

Scroll to Top