Kontakt: 091/ 518 8703 i 098/ 133 5763

Kontakt obrazac

Kontakt 222

Možete me kontatirati putem ove kontakt forme, gdje će te najbrže dobiti odgovor. Hvala!

  Vaše ime

  Email

  Vaš broj telefona/mobitela

  Vrsta eventa

  Naslov

  Vaša poruka

  Kako ste saznali za mene?

  Molimo označite key.

  Kontakt 6569

  Možemo se čuti i putem Skype-a – moje skype ime: dj.neno.original

  Kontakt

  Želite angažirati vrhunskog profesionalnog DJ-a za vjenčanja i samim time dobiti odličnu i najbolju vrijednost za vaš novac. Napravili ste odličan i super plan te ste došli na moju Kontakt web pod-stranicu. DJ za vjenčanja Rijeka – (DJ Neno) odnosno moja malenkost je uvjerena da su momenti kao što je vaše vjenčanje jedni od najslavnijih i najnezaboravnijih u vašem životu. Smiksat ću i interpretirati svu vašu odabranu glazbu.

  Talentiran sam, kvalificiran i kulturno osjetljiv na vibracije brojne publike kako bi se učinkovito popravilo i poboljšalo raspoloženje vaših gostiju. Da biste provjerili je li vaš datum događaja još uvijek dostupan, jednostavno kontaktirajte me. DJ za vjenčanja Rijeka – (DJ Neno) je izvanredna opcija za grad Rijeku i njenu okolicu. Profesionalne DJ usluge za vašu proslavu vjenčanja, rođendan, obljetnice, maturalnu zabavu, event, djevojačku ili momačku zabavu ili bilo koje drugo važno događanje u vašem životu ili poslu.

  Kontaktirajte me kroz kontakt formu iznad

  Da bi plesni podij na vašem vjenčanju bio pun vaše obitelji i prijatelja, u jednom od najsvečanijih i najvažnijih trenutaka njihovog života, jednostavno nazovite, pošaljite poruku, kontaktirajte me na 091 / 785 82 88 ili popunite OBRAZAC za kontakt gore. Dobro sam svjestan toga da je vaše vjenčanje jedna od najdragocjenijih prilika u vašem životu. Stoga surađujem s vama kako bismo osigurali da vaš događaj bude osebujan, prepoznatljiv i originalan za vas i sve vaše najmilije.

  Najiskrenije smatram da su moje usluge kao DJ za vjenčanja nenadmašna solucija na cijelom području grada Rijeke i njene okolice. Aktivno sudjelujem na vašem prijemu na mnogo više načina nego samo puštajući odličnu glazbu. Na neupadljiv i nenametljiv način, kao vaš DJ bit ću vaš „meštar“ od ceremonije i organizirat ću sve kako bi osigurao da iza scene vaš svečani prijem teče veselo i ponajprije prema vašim jedinstvenim željama.

  Upitnik za plan vašeg vjenčanja

  Nakon što me angažirate, poslat ću Vam svoj upitnik plana toka vašeg vjenčanja. To će konkretizirati sve aspekte vašeg najsvečanijeg dana. (Od ulazka u salu, zdravice, predjela, večere, rezanja torte, tradicionalnih običaja ako ih imate, te plesa na plesnom podiju). Kad ispunite vaš plan tj. upitnik, iz realizirat ću vašu cjelokupnu svečanost kako bi se osiguralo da sve bude izvanredno. Od ulaza u salu za Vas kao mladenaca pa skroz do zadnjeg plesa na podiju sve do ranih jutarnjih sati.

  Scroll to Top