O meni

Par rečenica o meni

Pozdrav. Da kažem par rečenica o meni. Ja sam Fred , Vaš DJ, a glazba okružuje cijeli moj život. Želja mi je da je prenesem Vama i to na najbolji način u posebnom životnom trenutku kao što je stupanje u bračnu vezu. Vjenčanje je za svakog od nas značajna životna prekretnica. Glazbena podloga je jedan od nositelja dobrog raspoloženja na svakoj svadbi na kojoj se susreću različite generacije. Pritom svaka od njih ima vlastitu viziju što je dobra zabava.

Moja pozornost kao DJ-a. je usmjerena na svaki detalj glazbenog izričaja i na sve generacije uzvanika što je posljedica mnogih preslušanih glazbenih materijala i odabira iz njih. Stoga je moja uloga na svadbenom slavlju nezamjenjiva jer se radi o posebnoj prilici; pomažem parovima i njihovim uzvanicima da uživaju u tom svečanom danu uz odabranu glazbenu kulisu. Svakog od nas glazba dotakne, a pogotovo kad je povezana sa događajem od iznimne važnosti.

Ne radi se dakle samo o punom plesnom podiju, zabavi do ranih jutarnjih sati. Već o tome da glazba ostaje u našem sjećanju i nakon što se tehnika ugasi, a svatovi se raziđu. U sjećanju tako ostaje izbor glazbenih brojeva jer ste tada možda upoznali nekog posebnog ili ste se naplesali u ritmu najomiljenijih pjesama. Možda ste se dobro zabavljali gledajući kako plesači mahnito plešu na dobru glazbu koja ih pokreće.

Moj životni "moto"

U radu držim se one stare maksime: “Tretiram svaku svečanu priliku i događaj kao da je moj vlastiti. Na manje od toga ne pristajem!”

Svečane prilike i prigode trebaju glazbenu podlogu i ništa drugo je ne može zamijeniti. Moje zadovoljstvo je gledati mladence zadovoljne i sigurne da će vaš DJ podići razinu atmosfere na prepunom plesnom podiju. – Savršenim glazbenim izborom te vaše uzvanike zabaviti atmosferom koju će pamtiti.

Toliko o meni.. Ja sam Neno, vaš DJ, a moj odabir glazbe će vam uljepšati najradosniji dan u životu.

GSM: 091/ 518 8703
098/ 133 5763

Scroll to Top