20 lis

DJ za vjenčanja Pula preporuča, proučite cijeli naš web site jer radimo na cijelom Istarskom području

Kontakt – DJ za vjenčanja Pula

091 / 785 82 88

  Vaše ime

  Email

  Vaš broj

  Vrsta eventa

  Naslov

  Vaša poruka

  Unesite ispravno kod

  captcha

  4 načina na koje svjetlost može utjecati na slike vaše ceremonije vjenčanja.

  Postoji jedna stvar koja može drastično utjecati na slike vaše svečanosti vjenčanja, i ne, to nije kiša! DJ za vjenčanja Pula – (DJ Neno) govori o svjetlu, i o tome kako svijetlo može u potpunosti napraviti ili pokvariti vaše fotografije. Naravno, iskusni fotograf znat će se snalaziti u ovim škakljivim situacijama, ali želimo da znate da ih sve skupa izbjegnete. Možda razmišljate: Kako mogu znati kako će izgledati svjetlost dana na dan mog vjenčanja? Preporučujemo da posjetite vaše mjesto u vrijeme vaše svečanosti ili tražite da vam mjesto gdje će se održavati vjenčanje pošalje fotografije tijekom tog doba dana i godine. Uz malo kreativnosti i pomoći vašeg pomoćnog tima, uvjereni smo da možete pronaći plan za “navigaciju“ i u najnepovoljnijim svjetlosnim uvjetima!

  Djelomične sjene

  Ako imate ceremoniju na otvorenom, ovo je način na koji osvjetljenje može značajno utjecati na vaše fotografije. Djelomična sjena može uzrokovati da svjetlost udari u lice jedne osobe, a druga bi mogla biti potpuna u sjeni, a mi želimo biti sigurni da na fotografijama možemo jasno vidjeti i vas i lica vašeg partnera. S druge strane – sjene mogu stvoriti radosne, ćudljive fotografije! Ako je to vaš izbor, mi kažemo, “ne opterećujte se!”

  Izravna sunčeva svijetlost

  Iako je izravna sunčeva svjetlost bolja od djelomičnih sjena, ona može biti jako oštra. Da ne spominjem, ne želimo da se vi i vaša svatovi vraćate prolazom s opeklinama od sunca! Shvatite da će bilo koja vrsta izravne sunčeve svjetlosti (djelomična ili puna svijetlost) također utjecati na bojanje vaših slika – sunce donosi puno zlatne svjetline, što može biti strašno! Samo znajte u što se upuštate i vaš će vrhunski fotograf sigurno znati izvući ono najbolje od svega toga. Pro savjet: Da biste izbjegli djelomične sjene i postigli onaj izravni sunčev izgled, premjestite prostor za svečanosti na sunce i ostavite goste u sjeni. Tako ćete i vi i vaš partner biti u istom svjetlu!

  Pozadinsko osvjetljenje

  Unutarnji svečani prostori često imaju prekrasne prozore točno iza stola mladenaca. Iako ovo osobno izgleda oduzima dah, svjetlost koja dolazi od iza vas i vašeg partnera tijekom svečanosti stvorit će zasjenjena lica i, vjerojatno, ispraznu pozadinu. Jednostavan način da se to popravi je okretanje prostora za ceremoniju ili prigušenost svjetlosti lijepim zavjesama.

  Umjetno osvjetljenje što ga koristi DJ za vjenčanja Pula.

  Ako se odlučite za unutarnju svečanost, čuvajte se umjetne rasvjete. Shvaćamo da postoje neki prostori koji možda nemaju prozore, i to je u redu! Samo pripazite da dodana rasvjeta nije fluorescentne boje ili ne svijetli izravno u nečije lice. Ako postoje prozori, vaš fotograf može zatražiti od mjesta da ugasi sva svjetla – ne bojte se! Vjerujte im. Kreativni savjet: Iskoristite sve mogućnosti i prihvatite prigušeno osvjetljenje svijećama ili lampicama. Samo provjerite je li vaš fotograf toga svjestan kako bi se mogli pripremiti u skladu s tim!

  Nadamo se da su vas ovi savjeti za osvjetljenje nadahnuli i pomogli da vaš fotograf olakša potpuno oblikovanje slika vaše svadbene svečanosti! Za više savjeta o planiranju vjenčanja pogledajte: Naš WEB sajt ili proučite BLOG.

  DJ za vjenčanja Pula
  DJ za vjenčanja Pula – osvjetljenje