DJ za vjenčanja Pula - (DJ Neno)

DJ za vjenčanja Pula – početna stranica

DJ za vjenčanja Pula

Možete me kontatkirati putem ove kontakt forme. Hvala.

  Vaše ime

  Email

  Vaš broj telefona/mobitela

  Vrsta eventa

  Naslov

  Vaša poruka

  Kako ste saznali za mene?

  Molimo označite Auto.

  Jeste li spremni isplanirati savršeni muzički scenarij za svoje vjenčanje?

  Napokon, usluga DJ za vjenčanja Pula – (DJ Neno) koje se vaši gosti neće posramiti!

  DJ za vjenčanja Pula – DJ Neno je vjerojatno najuspješniji i najcjenjeniji DJ za vjenčanja, koji Istra i grad Pula mogu ponuditi. Već više od 2 desetljeća sviram glazbu koja puni plesne podije.

  DJ za vjenčanja Pula i što me razlikuje?

  Svakom vjenčanju pružam tretman po vašoj mjeri – ne radim po staroj šabloni „jedna glazbena kulisa odgovara svima“ koja se čini da mnogi naši konkurenti favoriziraju. Svaki par je jedinstven. Svaka publika je jedinstvena. Zbog toga sviram glazbu koja odražava ono što VI uistinu jeste i priča VAŠU priču.

  Moj je cilj puštati vašu omiljenu glazbu, tako da plesni podij uvijek bude pun. Formalna zabava jednostavno nije moj stil, vaše vjenčanje je NIVO VIŠE. Možete računati na to ako me angažirate za svog DJ za vjenčanja.

  Čvrsto vjerujem da, kad je glazba prava, za razonodu vam nisu potrebne dosadne zabavne igre ili “neslane stilske figure“ vašeg DJ -a. Sva se glazba stručno “miksa“ sa odgovarajućom opremom kakvu bi trebao imati DJ, a na vaše vjenčanje se jednostavno neću pojaviti samo s prijenosnim računalom i nekoliko jeftinih zvučnika. Uz vrhunsku opremu i profesionalnu uslugu, bit će vam drago što ste me odabrali za DJ vaše svadbene zabave.

  Pokrivam cijelo Istarsko područje i grad Pulu. Imam više od 15 godina iskustva po noćnim klubovima, pabovima i raznim eventima. Te 10 godina iskustva DJ -janja na vjenčanjima. Nije iznenađenje da sam prepoznati kao jedan među najboljima u braši DJ vjenčanja.

  Što se tiče vjenčanja, nisam rekao sve o vjenčanim zabavama!

  Vaša ceremonija vjenčanja vjerojatno je najvažniji dio vašeg dana. Vjerujte mi da ću stvoriti savršenu atmosferu za vaš najsvečaniji dan.
  Blisko ću surađivati s vama kako bismo osigurali da sve funkcionira (i zvuči) savršeno. Tipična ceremonija vjenčanja sastojala bi se od sljedećeg, ali ovo je samo primjer, to je vaš dan i mogu ga i želim prilagoditi samo vama!

  Dolazak

  Dolazim otprilike 2 sata prije početka nastupa. Postavljam svoju opremu i uspostavljam vezu s vašim mjestom / zaposlenicima kako bih osigurao da sve teče bez problema.

  Pozadinska glazba:

  Da bismo stvorili opuštajući i ugodan ambijent, puštamo 30 minuta pozadinske glazbe dok vaši gosti stižu i smještaju se. Ova glazba može biti suvremena, klasična ili mješavina oboje. Vi birate!

  Glazba za doček - DJ za vjenčanja Pula

  Pažljivo birana glazba pušta se po dolasku gostiju na vaše vjenčanje, kumova, roditelja itd. Glazba se pušta i za taj vrlo važan trenutak – ulazak mladenaca!

  Glazba ceremonije vjenčanja:

  Glazba za vašu svadbenu ceremoniju posebno je prilagođena da “pogodi“ vaše najsvečanije trenutke, poput govora kumova, rezanja torte, zdravice itd. Kao i da začini glazbenu kulisu za vaše najveselije trenutke fešte do ranih jutarnjih sati.
  Sve se ove usluge izvršavaju s najvećom ljubaznošću i profesionalnošću. Stupite u kontakt sa mnom da biste saznali više o našoj usluzi.

  KONTAKT: 091 / 785 82 88

  DJ Neno

  Scroll to Top