DJ za vjenčanje

DJ za vjenčanje

3 Razloga zašto ne bi trebalo zaposliti jeftinog DJ za vjenčanje.

1) Profesionalni DJ-i plaćaju svoju glazbu

Profesionalni DJ -i ulažu u njihovu glazbenu fonoteku, kupuju ju legalno preko raznih internetskih online servisa za kupnju originalne glazbe od preplate svojih profesionalnih DJ pretplatničkih usluga (Mnoge od njih istih koriste i razne radio postaje) i kupuju njihovu glazbu online legalno. Jeftini DJ-i za vjenčanje često skidaju svoju glazbu ilegalno.

2) Jeftini DJ-i često ne plaćaju profesionalne poslovne dadžbine za porez i prirez.

Profesionalni poslovi koštaju više novca za pokrenuti posao. Stoga ćete vi platiti više, jer oni imaju veće troškove nego jeftini DJ-i za vjenčanje koji posluju u svojim „garažama“. Stručne tvrtke imaju uredski prostor, skladište, osoblje, osiguranje, komunalije i puno drugih troškova. Kada unajmite registrirane poslovne firme, imate povjerenje znajući da oni imaju solidnu reputaciju, dugo vremena su na tržištu i biti će zaposleni u pravom smislu riječi na vaš veliki dan vjenčanja.

3) Profesionalni DJ za vjenčanje ima svoje osiguranje

Iako je vrlo malo vjerojatno, što ako se dogodi nezgoda koja uključuje DJ-a ili njegovu  opremu na dan vjenčanja? Jedan jeftini DJ vjerojatno nema osiguranje. Profesionalna DJ tvrtka će imati i odgovornost i osiguranje za naknadu eventualne štete. Mnogi prostori za vjenčanja sada zahtijevaju od DJ tvrtki da dostave dokaz o osiguranju prije nego što nastupe na svojim gažama, kako bi uklonili jeftine i neprofesionalne DJ-e sa vašeg vjenčanja.

Kada zaposlite jednu profesionalnu DJ tvrtku za vaše vjenčanje umjesto jednog jeftinog DJ-a, biti ćete mirni znajući da ste uložili u uspjeh svoga vjenčanja. Vi ćete imati iskusnog zabavljača koji će animirati publiku, zabaviti ih svojom glazbom, imati kvalitetnu opremu, veliku glazbenu fonoteku i stalan posao.

Za više informacija kontaktirajte nas na gsm 091 / 785 82 88; Radnim danom do 20 sati.

DJ za vjenčanja Rijeka – (DJ Neno)

Kontakt: gsm: 091 / 785 82 88

Scroll to Top