Lekcije naučene tijekom pandemije covid-19 kao DJ za vjenčanje

Neno DJ za vjenčanje

Moje posljednje vjenčanje prošle lude 2020. godine bilo je zapravo u subotu, 17. listopada. Ana i Damir bili su moji posljednji klijenti godine i vjenčali su se u Restoranu Ronjgi u Ronjgima. U tjednima koji su prethodili njihovom vjenčanju, slučajevi COVID 19 počeli su rasti u RH, jer smo prošli otprilike mjesec dana ili malo više od Velike Gospe. Moram biti vrlo iskren s vama. Ovaj virus je zastrašujući za manevriranje, možda bih se manje bojao kad bismo svi znali kako to utječe na nas ako bismo ga mogli razumijeti. Ali istina je da ovaj virus na različite načine utječe na različite ljude, tako da morate biti oprezni. Čitajući ovaj post saznat ćete da sam rastrgan kao sezonski profesionalni DJ za vjenčanja o tome treba li se uopće okupljati. Također ćete naučiti neke stvari koje sam naučio tijekom ove užasne globalne pandemije, ja.. Neno DJ za vjenčanje.

Kad je ova pandemija ugasila industriju vjenčanja još u ožujku i travnju, nitko nije znao kako se ponašati prema toj novoj „normalnoj“ situaciji, a sada blizu godinu dana od pandemije, čak i sezonski najprofesionalniji profesionalci još uvijek ne znaju kako će se stvari odvijati i što će na kraju biti od svega toga. Dok su se vjenčanja počinjala događati krajem proljeća i početkom ljeta, stvari su bile puno drugačije kako smo odmicali naprijed. Na moju sreću, uspio sam da mi samo jedno vjenčanje u potpunosti bude otkazano u tom periodu. Budući da svi mi sezonski djelatnci za vjenčanja nismo znali kako se ponašati oko ove novo nastale situacije, bilo je toliko nas koji nismo znali kako se nositi s otkazivanjima i odgodama. Bilo je vjenčanja koja sam uspio uspješno odgoditi i zakazati za kasniji datum, i koja su se održala bez problema.

Neno DJ za vjenčanje kaže: „Teško je društveno se distancirati“

Dok ulazimo u ovih par lekcija na mom blogu naučenih kao Neno DJ za vjenčanje tijekom pandemije COVID-19, vidjet ćete zajedničku temu svih ovih blog postova na tu temu. Jedno je sigurno, vjenčanja su vrlo „društvena“ okupljanja. Uvijek na njima ima puno grljenja i ljubljenja. A kad u jednadžbu dodate alkohol, za to jednostavno više nema granica. Jednom kad alkohol uđe u „sustave“ vaših gostiju, oni lako zaborave da se upravo među nama događa smrtonosna pandemija. Kada mladenci pozovu 120 gostiju na svoje vjenčanje, mogu očekivati ​​120x zagrljaja i poljubaca (najmanje). Na vjenčanjima na kojima sam nastupao tijekom pandemije COVID, primijetio sam da je gotovo nemoguće pridržavati se smjernica za socijalno distanciranje.

Vjenčanja mogu biti manja i nema ništa ne regularno ni loše u tome

Gotovo svi moji klijenti odlučili su smanjiti svoj popis gostiju zbog pandemije COVID 19. A znate što? U tome nema apsolutno ništa loše. Ne dopustite da vam itko kaže da na svoje vjenčanje morate pozvati 200 ljudi. Vjenčanja i grandiozni eventi nisu pojeftinili, a u RH. svake godine su poskupljivala u posljednjih 4-5 godina. Najgora globalna pandemija u posljednjih 100 godina prouzročila je financijske poteškoće u većini naših života. Gubitak posla i neizvjesnost oko budućnosti natjerali su mnoge nove mladenca da preispitaju kakvo će biti njihovo vjenčanje.

Manja vjenčanja u mnogim slučajevima mogu biti puno nezaboravnija jer su intimna. I pružaju vam priliku da se družite s onima najmilijima koji su možda i putovali kako bi prisustvovali jednom od najsretnijih dana svog i vašega života. Ogromno vjenčanje može vas spriječiti u druženju i ograničiti susrete i pozdrave za sve vaše goste koje ste pozvali. Manja vjenčanja, pa čak i “mikro vjenčanje” je u redu i ne dopustite da vam itko kaže da nije u redu. Brojni planeri vjenčanja počeli su dodavati ova “mikro” vjenčanja u svoju ponudu, a vi možete imati jednako svečane trenutke.

Vjenčanja ne trebaju imati bilo kakva ograničenja

Neno DJ za vjenčanje kaže.. Suočimo se. Vjenčanja su društvene prilike. Ovisno o vašim osobnim željama, dan vašeg vjenčanja uključivat će posebno piće koje je pripremio vaš barmen za uživanje u njemu vas s vašim gostima. A budući da je većina modernih vjenčanja opskrbljena otvorenim šankom u kojem možete uživati ​​vi i vaši gosti, ne treba dugo da vas strahovi napuste i nakon nekoliko pića. Za svaku modernu mladenku i mladenca koji su se odlučili na vjenčanje tijekom pandemije COVID 19, uvijek su postojale dobre namjere u pogledu zaštite svojih gostiju. Međutim, kada alkohol miješate s glazbom vrhunskog DJ-a, kao što je Neno DJ za vjenčanje, gotovo je nemoguće održavati sigurnu udaljenost i održavati distancu tijekom plesa.

Neka mjesta za vjenčanja potrudila su se promjeriti temperaturu gostiju na ulazu kako bi pokušala održati sigurnost. Ali budući da se to ne radi na svim mjestima, to na neki način nema svrhu. Iako su namjere mjesta održavanja dobre jer se odnose na provjeru temperature prisutnih, nisam siguran da bih želio biti na događaju kada vaš ujak ne može ući na svadbeni domjenak jer ima temperaturu. (Da biste imali COVID-19, ne morate imati temperaturu). Može se oboliti od gripe ili neke druge vrste virusne infekcije. Tako se lako može dogoditi da doživite kako bi se vaš ujak (koji živi npr. u Njemačkoj i viđa vas svakih 5 godina) mogao razočarati ako ne smije ući na vaš svadbeni domjenak. U ovakvim trenucima nema laganih odgovora na tako teška pitanja. To su činjenice kaže Neno DJ za vjenčanje.

Nijedna globalna pandemija nikada neće zaustaviti ljubav među novim mladencima

Na vjenčanjima na kojima sam mogao nastupiti tijekom ove pandemije, može se jasno reći da napetosti rastu. Tijekom ljeta, dok sam se pripremao vratiti se kolotečini vjenčanja. Promatrali smo svakodnevne brojke povećanja dnevnih slučajeva zaraze iz dana u dan. Slučajevi su išli gore-dolje. Ali kad sam nastupio na tim vjenčanjima, postojala je jedna stvar koja se nije promijenila od prije COVID-a. A to je ljubav koju su iskazivali mladenci jedno prema drugome. Nikad neću zaboraviti prvi ples na prvom vjenčanju. Dok su plesali, razmišljao sam u sebi. “Kakva pandemija?”. Tada čim sam to pomislio, vidio sam nekoliko ljudi koji su nosili maske i odmah me podsjetili da smo usred jedne od najgorih pandemija u zadnjih 100 godina. Ljubav će pobijediti ovu pandemiju, ali svi mladenci moraju biti oprezni i shvatiti da postoji ipak malo rizika.

Da li ste spremni razgovarati s Neno DJ za vjenčanje o tome da budem vaš vjenčani DJ?

Još jednom puno hvala što se se potrudili da pročitate tekst do kraja ovog bloga! Čestitam na angažmanu! Volio bih razgovarati s vama o vašem vjenčanju. Sve što trebate je kliknuti na gornju vezu i bit ćete preusmjereni na moj obrazac za KONTAKT. Gdje ćete ispuniti neke kratke detalje o vašem posebnom danu. Tada ćemo odrediti vrijeme za naš razgovor!
Radujem se što ću s vama razgovarati o vašem najsvečanijem danu!

Vaš, Neno DJ za vjenčanje.

Scroll to Top