Kako proslaviti svadbenu svečanost za vrijeme COVID-a

DJ vjenčanja Rijeka - Neno

Vjenčanje je tako posebno i zabavno vrijeme za vas i vašeg partnera, ali i za vaše prijatelje i obitelj. To je radosno vrijeme kad možete zajedno obilježiti svoju ljubav tijekom ceremonije i domjenka uz hranu, piće i ples, kaže DJ vjenčanja Rijeka – Neno.

Nažalost, zbog COVID-19, neka vjenčanja se odgađaju. Kako biste zaštitili sve svoje prijatelje i obitelj, vjerojatno je najbolje odgoditi ili smanjiti proslavu vjenčanja. Možete surađivati s mjestima poput hotela, restorana i DJ vjenčanja Rijeka – Neno kako biste vidjeli što će biti dostupno za sljedeću godinu kad se stvari poprave.

Mnogi se parovi odlučuju otkazati vjenčanje, ali i dalje se žele vjenčati i mi to potpuno shvaćamo! Izvrsna je opcija ako i dalje želite zadržati izvorni datum vjenčanja i ipak se želite vjenčati! Vi i vaš partner možete privatno izvršiti svoje zavjete i napraviti domjenak kasnije. Izvrsna ideja je ta da možete proslaviti vaše vjenčanje na svoju prvu godišnjicu braka.
Dakle, ako ste jedan od onih parova koji su među svim tim kaosom odlučili reći: “Da” i kasnije prirediti zabavu, možda se pitate kako još uvijek možete malo profeštati a da ne kršite preporuke stožera, a mi imamo neke ideje!

DJ vjenčanja Rijeka – Neno – Virtualno vjenčanje

Iako ovo definitivno nije tako zabavno kao pravo vjenčanje, virtualni je domjenak i dalje način da se svima vidi lice i razgovara o vašem novom braku! Možete postaviti vezu Zoom i pridružiti se najbližim prijateljima i obitelji.

Uživajte u virtualnom Happy hour-u na kojem svi mogu popiti piće kako bi nazdravili novom paru. Razmislite o igranju nekih igara, poput tko bolje poznaje mladenku i mladoženju ili neke druge forice! Ne bojte se ispasti blentavi i čak organizirati plesnu zabavu kao što biste to učinili osobno. Iako se možda čini neobičnim, mogli biste čak imati i prvi ples. 🙂

Povorka automobila

Još jedna tradicija koja se počela događati tijekom pandemije je parada s automobilima. Ako niste sigurni što je to, sastoji se od toga da se vaši prijatelji i obitelj voze pored vaše kuće, trubeći i mašući vam. Iako se ovo može činiti glupo, zapravo može biti jako lijepo vidjeti osobno lica svih, sa sigurne udaljenosti. To najbolje funkcionira ako živite u blizini prijatelja i obitelji, tako da oni mogu brzo doputovati do vas i prisustvovati. Ljudi mogu brzo izaći iz auta i ostaviti poklone na vašim vratima ili na vašem prilazu ako žele!

Otići na bračno putovanje

Iako su putovanja trenutno prilično ograničena i svi bismo trebali raditi na tome da se držimo na sigurnoj udaljenosti jedni od drugih, ipak postoji nekoliko načina na koje možete imati mali odmor. Pokušajte pronaći mjesto na udaljenosti vožnje koje ne iziskuje kontakt s drugima. Airbnb je izvrsna opcija jer obično nećete morati osobno komunicirati ni s kim.
Također možete potražiti male sobice ili vikendice za iznajmljivanje u kojima biste bili daleko od drugih. Sa sobom ponesite nekoliko sredstava za čišćenje kako biste sve obrisali kad stignete tamo i prije nego što odete. Ovo je najbolji način da neko vrijeme budete dalje od svoje kuće kako biste proslavili taj trenutak sa svojim partnerom, a da ste još uvijek na sigurnom!

Iako bismo mi voljeli vidjeti vaša nasmijana lica, želimo da svi budu na sigurnom! Ako trebate odgoditi svečanost ili želite rezervirati svoj termin za sljedeću godinu, kontaktirajte nas već danas i mi vam možemo pomoći u planiranju!

DJ vjenčanja Rijeka – Neno

Kontakt: gsm: 091 / 785 82 88

Scroll to Top