DJ vjenčanja – Kada su fokus i usredotočenost na vrhuncu.

DJ vjenčanja

Kad se osvrnem na svoj uspjeh kao DJ vjenčanja, padne mi na pamet jedna riječ. Usredotočenost. Usredotočenost na što biste mogli pitati? Pa, kao prvo, moji dragi klijenti, na sve više konkurentnom tržištu u RH. čovjek se mora uvijek iznova fokusirati na pružanje najbolje moguće usluge. Bez obzira na mladence, bez obzira na mjesto održavanja, bez obzira na proračun. Čvrsto vjerujem da planiranje glazbene podloge svakog vjenčanja vodim na potpuno isti način.

Fokus

Riječ “fokus” također mi pada na pamet jer mi je u fokusu glazba. Glazba vašeg vjenčanja. Moj je fokus raditi s vama na stvaranju savršene kombinacije glazbe za vaš najsvečaniji dan. Tako da vi i vaši gosti još uvijek razmišljate o tome tjednima, mjesecima, pa čak i godinama nakon. Iako sam došao u iskušenje da dodam u svoje usluge i druge ponude koje uključuju npr. usluge agencije za vjenčanja, to nisam napravio, jer radim sa širokim spektrom drugih profesionalnih davatelja usluga za vjenčanja na području grada Rijeke. Koji mogu pružiti izvrsnu uslugu od rasvjete do potpune usluge planiranja i koordinacije vjenčanja, kao i fotografa. Mislim da je važno učiniti jednu stvar i to izvrsno, a ne ponuditi 5 stvari i sve to učiniti prosječno ili možda još niže od prosjeka.

Praksa DJ vjenčanja

Raditi to uvijek iznova znači toliko se ispraksirati da možete čuti svoju glazbu kroz vrhunsku razglasnu opremu te biti ujedno i voditelj protokola koji je zaista profesionalan i djeluje sukladno događaju. Ako ste čitali bilo koji od prijašnjih postova na ovom blogu, možda ste vidjeli da veliku pažnju polažem na “savršenstvo” u poslu. Usredotočenost “samo” na glazbu vašeg vjenčanja ono je što sam uvijek pružao i što ću nastaviti pružati uvijek iznova. Ako tražite pravog profesionalnog i dostojanstvenog DJ vjenčanja i evenata, ne tražite dalje od DJ vjenčanja Rijeka. Kliknite na karticu KONTAKTIRAJTE ME gore u izborniku i pošaljite mi upit. Pokazati ću vam kako ću uistinu učiniti vaše vjenčanje još jednim uspješnim u nizu!

Scroll to Top