DJ vjenčanja Rijeka – korisni savjeti

DJ za vjenčanja Rijeka korisni savjeti

DJ vjenčanja Rijeka i: “Glazbene ideje”

Kao DJ vjenčanja Rijeka, neki su me novi klijenti pitali za savjet u vezi glazbenog izbora za svoju svečanost te kako započeti događaj. Stoga sam podijelio glazbu u nekoliko kategorija, tako da možete dobiti uvid u moj opsežan repertoar i glazbeno znanje. Uistinu puštam glazbu koju doista želite…

“Budite upoznati sa glazbom.”

Jedan moj klijent je nedavno komentirao: “Primijetio sam da na svadbama ljudi plešu na glazbu koju znaju, dok nepoznata glazba ne stvara tako dobar ugođaj ili štimung“… To je točno. Stoga preporučam da se uvijek uključe u izbor poznate melodije jer one podižu raspoloženje na svadbi.

DJ vjenčanja Rijeka i savjet za mladence: “Izaberite važne pjesme”

Dobra je ideja uvrstiti poznate pjesme na svadbeni popis, kao i one koji imaju ili su imale određeno značenje jer su dio vaše prošlosti ili sjećanja. Pjesma iz vaših studentskih dana uz pomoć DJ-a vratiti će vas i vaše goste u “to” doba. Tako ste na najboljem putu da dobijte dobru povratnu reakciju nakon svake pjesme koja se taj trenutak pušta.

“Prvi ples”

Važno je da su se za vrijeme prvog plesa već gosti smjestili i započeli međusobno druženje. Prvi ples je dobra motivacija za pokretanje zabave i to ne samo na plesnom podiju. Na žalost, imao sam priliku vidjeti mladence tj. parove koji odlaze sa plesnog podija odmah nakon prvog plesa. Što tada izazove lavinu koja se prenese i na ostale uzvanike.

“Gdje ćete biti tokom noći?”

Uzvanici su tu da vas vide, pa ako ste na plesnom podiju, gosti će moći vidjeti vas i uživati u plesu sa vama na obostrano zadovoljstvo. Naravno tu su još i kumovi da vam pripomognu plešući sa vama. Glavna mjesta okupljanja su plesni podij i šank. Stoga ako ste im vi dali primjer da je plesni podij mjesto na kojem se trebaju ponajviše zadržavati. Tada će vas vaši gosti obično slijediti.

DJ vjenčanja Rijeka i: “Glazba u kojoj ćete vi i vaši gosti uživati”

Kada razmišljate o vašem glazbenom izboru, pokušajte se fokusirati na to kako bi vaši gosti mogli reagirati na određene stilove glazbe i na različite pjesme po vašem izboru. Glavni razlog za sastavljanje popisa pjesama je da se događaj sa vašim DJ -om ugovori dovoljno unaprijed prije datuma same svečanosti i da izaberete dobru glazbu u kojoj ćete uživati vi sami, a i vaše goste će te potaknuti na ples. Glazbu možete izabrati na Deezeru KLIKNITE OVDJE<——–

Kontakt: gsm: 091 / 785 82 88

Scroll to Top