DJ za vjenčanje Rijeka, glazba i mladenci

DJ za vjenčanje Rijeka

DJ za vjenčanje Rijeka

Parovi koji ne znaju točno kakvu glazbu žele

Pjesme na koje odlučite plesati tijekom svog velikog dana će imate veći utjecaj na vaš događaj nego što mislite.

Glazba tj. DJ za vjenčanja stvara ambijent na vašem događaju, simulirajući emocije u vama i vašim gostima u svakoj sekvenci večeri.
Glazba i naročito DJ mogu obogatiti atmosferu na vašem vjenčanju. Mnogo puta kada razgovaram sa parovima, ja kao DJ, počnem razgovarati sa njima o glazbi, a oni ili nemaju uopće pojma što žele čuti ili uopće ne razumiju da su oni zaduženi za to da odaberu pjesme na koje će plesati tijekom njihova vjenčanja. To je malo čudno jer mladenka točno zna što želi kada je u pitanju izbor njene vjenčanice, izbor cvijeća, ili izbor predjela ili jela koje će se naći na stolu, ali kada je riječ o glazbi e tu se već neki ne znaju snaći.

E tada nastupa DJ iskustvom i pomaže paru pri odabiru glazbe kakvu žele oni, a isto tako i njihovi gosti. A kako ne bi došlo do toga da se njihovi gosti razbježe prije ponoći..

DJ za vjenčanje Rijeka i par koji zna kakvu glazbu želi.

Naj popularnije svadbene pjesme su evergrini jer su bezvremenski ograničeni i prenose klasični stil sve do toga trenutka dok svih potaknu na spontani ples. Većina parova pozna neke vrlo posebne svadbene pjesme za koje samo oni znaju i žele da na njih zaplešu.

Želim ponoviti da sve svadbene pjesme mogu biti izabrane od strane mladenaca. Uz pomoć dobrog DJ-a, oni mogu stvoriti njihovu osobnu plej listu za njihov poseban dan. Ispravno izabrane pjesme će ostaviti traga među uzvanicima, što se tiče određenih događaja tijekom njihovog najvažnijeg dana, kao što je ulazak u salu, vrijeme za rezanje torte npr. ili sljedovi jela, druženje, i ono što je najvažnije, kada je vrijeme za ples..

KONTAKT: 091 / 785 82 88 DJ za vjenčanje Rijeka – (DJ Neno)

Scroll to Top