Pozivnice za vjenčanje Rijeka

Pozivnice za vjenčanje Rijeka

Pozivnice za vjenčanja Rijeka. “IZA KULISA“ VJENČANJA:

Moderne pozivnice za vjenčanje Rijeka Najave i pozivnice za vjenčanje kada vaši gosti dobivaju, oni jednostavno rečeno tada stječu dojam pripreme za vaše vjenčanje. Pozivnice prenose stil, ton, formalnost i detalje predstojećih događaja. One također odražavaju vaš osobni osjećaj za stil. Kao i uvijek, važno je zapamtiti da kada ih prilagođavate svojim gostima, to mora da vam bude primarna “slatka briga”.

E-pozivnice ili e-mail pozivnice za vjenčanje Rijeka.

One su praktične, štedljive i ne zagađuju okoliš.  A ako su to bili jedini kriteriji za slanje elektronske pozivnice za vjenčanje, tada bi se trebale koristiti za više parova.

Razmotrite ove točke:

Da li svi vaši gosti koriste email i provjeravaju ga redovito? To može biti slučaj za vaše mlađe goste, ali ne i za veše djedove ili bake.
Hoće li to riješiti vaš problem? Dok pišete e-pozivnicu, poznato je da pošta može “zalutati”, naime možete postati žrtva pogrešno napisane adrese ili spam blokatora.
Da li je pozivnica dovoljno posebna i osobna? Vjenčani poziv je jedan od najvažnijih osobnih i životnih poziva, koji izdan u elektroničkom obliku ne možet prenijeti osjećaje.
Hoće li pozvani reagirati po principu “lako ćemo” ili pravovremeno. Nije nužno. Dobar gost će odgovoriti odmah, ali za “ostatak svijeta” nakon što e-mail padne “u zaborav”, to može biti iza vida i izvan uma. E-pozivnice imaju i svoju plus stranu, njihov zabavni faktor čini ih super da budu kao nagovještatelj vjenčanja ili odlaska na zabavu.

Pozivnice su prva stvar koju gosti prime na uvid.

Sjedeći za mojim stolom je gomila pozivnica koje sam u životu dobio. One su lijepi podsjetnik na prijatelje, kod kojih sam imao čast biti dio njihovih života. To su drage uspomene iz nevjerojatnih vjenčanja kojima sam prisustvovao! Mnoge su teške, sadrže fini papir i poneki prilog, neke imaju vrpce ili različite predmete. Sve one predstavljaju veliku brigu i smisao za prilog koji je utrošen za njihovu izradu.Pozivnica treba prenijeti osjećaj na što će događaj izgledati. One također imaju tendenciju da odražavaju bračnoga para stil i osobnost. Razmišljajući o tome koji običaji su važni za vas i koje svoje osobnosti i kakav dio sebe ste htjeli izraziti, vaš poziv može na prvi pogled izgledati impresivno.

Pozivnice za vjenčanje Rijeka i prilagodljiv stil koji paše osmišljanju vaše svečanosti.

Pozivnice kao pozivnice se brzo mijenjaju. Moderne pozivnice, s egzotičnim stilovima, bojama, i dizajnom su lijepi način da promovirate kako svečanost, tako i vaš vlastiti stil. Ali tradicija je kao i uvijek jaka, sa lijepo napravljenom i prikladno sročenom pozivnicom, pisanom na teškom papiru ili nešto slično tankom kartonu. Takve pozivnice pronalaze svoj put do poštanskih sandučića diljem lijepe naše.

Ključ leži u prilagodbi pozivnice vrsti svečanosti koju planirate kao domaćin. Zamislite otvaranje vrlo skromne pozivnice za vjenčanje, sa temom morskoga žala i dolazak na sunčanu prelijepu ritualnu svečanost koju ste ikada vidjeli. Pozivnice neće samo izgraditi iščekivanje i uzbuđenje, ali znajte da su očekivanja gostiju poprilično velika u takvim trenucima.

Smišljene pozivnice postavljaju temelj za smišljena vjenčanja. Velika, upadljiva vjenčanja zahtijevaju boldan ili podebljan tako rekoć, naočit poziv. Gosti će se također odjenuti svečano prema prepoznavanju “znakova” sa dizajna pozivnica koje im uručite.

Što pozivnice moraju sadržavati i što je neobavezno?

Osnove trebaju postojati na pozivnici: Tko je domaćin, kakva je svečanost u pitanju, tko se ženi/udaje? Datum, vrijeme, mjesto i RSVP – (French: répondez s’il vous plaît) ili ZAHTJEV ZA ODGOVOR. Zadržite fokus samo na nadi da će gost doći i prisustvovati, nikada ne spominjite darove (čak ni u smislu: „Bez poklona molim“) na pozivnici ili u prilozima…

Postoji neko „pravilo“ na pozivnicama koje prenosi da ne kažem govori, informacije gostima. Povratna adresa koja je na popisu je adresa na koju darovi trebaju biti poslani. Unutarnja strana ili omotnica je mjesto na kojem treba pisati točno tko je pozvan, ko nije pozvan (djeca, npr.). To je u redu kada se koriste neformalna imena. Tu je i nekoliko sitnijih točaka koje vrijedi spomenuti, one nisu potrebne ali su tradicionalne. Datumi su napisani u cijelosti, uključujući i godinu (nema “i“ u 2012) npr. Država također je napisana u cijelosti kao što je Republika Hrvatska. Sve to govori, da tako dugo dok ste prenosili važne informacije na način koji izražava vašu radost i poštovanje, kako za tu prigodu, tako i vašim gostima, riječi mogu biti upravo vaše vlastite.

Pozivnice za vjenčanje Rijeka i pozivanje ljudi koji ne mogu prisustvovati. To je osobni poziv, a nikako ne poimenično pozivanje. Da li ćete se odlučiti poslati pozivnicu za goste koje znate da neće moći biti tamo. Postoje dvije stvari o kojima treba razmisliti prije nego donesete odluku. Prvo, gosti sa kojima ste vrlo prisni mogu još očekivati pozivnicu i biti uzbuđeni kako će dobiti pozivnicu za vaše vjenčanje, iako oni ne mogu doći. Drugo, nije najbolje da šaljete pozivnice gostima koji nisu u vašem “najbližem krugu“, jer na taj način oni to mogu smatrati obavezom da vam moraju poslati poklon. (Drugim riječima, to može izgledati kao da želite iznuditi darove.) Gosti koji su vrlo vama bliski vjerojatno će kupiti dar bez obzira, čineći time lijepu gestu iskazujući poštovanje prema vašem pozivu.

B lista, ili pozvani, ali u stanju čekanja.

Popis gostiju u “stanju čekanja“ je rizičan prijedlog, jer stvara potencijal za nelagodne osjećaje ili da se gosti osjećaju kao da su pod stresom. Ne bih potaknuo parove da idu tim putem, ali ja razumijem postoje realni detalji za kontrolu gost-liste. To je način broj jedan za kontrolu troškova. U većini slučajeva jednostavnije je pozvati svih u isto vrijeme. Tipično je da će oko 10% do 20% pozvanih gostiju odgoditi vaše vjenčanje zbog drugih obaveza ili nepredviđenih okolnosti. Ako ste poslali vaše pozivnice u dvije faze, budite diskretan! Gosti ne smiju nikada znati da nisu vaš prvi izbor.

E-mejlajte prvi poziv najmanje tri mjeseca prije vjenčanje, i dajte gostima najmanje četiri tjedna vremena za odgovor. Provjerite da li je drugi poziv na redu za slanje najmanje četiri tjedna za RSVP, to bi značilo da svoj raspored radite kako značajno, i na takav način tako planirate pažljivo. Da ne bi spriječili (to), šaljite nove pozivnice. Sjetite se, želite balans između slanja pozivnica da biste stvorili dovoljno uzbuđenja zbog nadolazećeg događaja, te ujedno dali sebi vremena za izradu liste gostiju prije nego unajmite prostor za svadbu. Ukoliko ste u potrazi za prigodnim pozivnicama po prihvatljivim cijenama obratite se sa povjerenjem na GSM: 091 / 785 82 88 ili putem kontakt forme na sajtu.

Partner stranice: vjencanjesastilom.com

Scroll to Top