DJ za vjenčanja Istra i Kvarner – (DJ Neno)

DJ za vjenčanja Istra

Glazba će vam pomoći da ispričate svoju ljubavnu priču. Razgovarajmo o tome kako možete planirati svoju glazbu za ceremonije tako da vaša ceremonija bude baš onakva kakvu vi želite. DJ za vjenčanja Istra kaže.. Vaša ceremonija može biti kratka i slatka koliko želite, dugačka i romantična koliko želite ili religiozna ili nereligiozna koliko želite. Cilj mi je čuti kako vi to želite i ostvariti!


U svoju ceremoniju trebali biste ugraditi svoj određeni glazbeni stil jer je to prvi dio vašeg vjenčanja i daje ton cijelom vašem danu. Tada se vi i vaš zaručnik okupite i kažete – da, hoću i što je naj važnije – da mogu!!
Bit će trenutaka u kojima će vaša obitelj biti „tužnjikava“, prijatelji će plakati, i vi ćete možda plakati i cijeli će vam život biti stavljen u drugu perspektivu, pa odabirom prave glazbe za vaš naj svečaniji dan uz to je stresno.
Stoga, stvorimo za vas savršenu ceremoniju!

Za tradicionalnu ceremoniju bit će potrebna glazba za:


• Ulazak gostiju
• Ulazak kumova
• Eventualno ulaz za roditelje i bake/djedove
• Ulaz za mladence

Vaši će gosti doći otprilike 45 minuta do sat vremena prije nego što vaša ceremonija uopće započne, a vi ćete željeti da im svira glazba čim stignu. Akustični instrumental, ljubavne pjesme, pop, R&B, jazz ili klasična glazba mogu biti ono što ste odlučili odabrati, bez obzira na to da li je to u skladu s raspoloženjem koje želite postići. Neki od primjera koje sam puštao u prošlosti su: Zar je voljeti grijeh – Zorica Kondža, Stotinama godina – Jacques Houdek i Tebi pripadam – Dino Dvornik.

Imao sam parove koji za ulaz mladenaca, ulaz kumova i roditelja odabiru istu pjesmu, a imao sam i druge koji za svaki ulaz biraju drugu pjesmu. To je stvarno ono što vi i vaš zaručnik više volite. Ono na što želim da se usredotočite je ton pjesme ili pjesama koje odaberete (Žanr).
Pobrinut ću se da se sva glazba savršeno spoji kroz prijelaze i bitove.


Uz koju glazbenu numeru će Nevjesta prošetati prolazom? Ulazak mladenke trenutak je kojeg su svi čekali i najiščekivaniji trenutak dana!

Ovo je vaš trenutak! Razmislite o tome kao da ste u filmu i kakav bi to bio zvučni zapis za tu filmsku scenu!

Važna pitanja koja si treba postaviti:

  1. Koji su vam omiljeni žanrovi?
  2. Imate li “Ljubavne pjesme” koje vas nasmijavaju i vesele?
  3. Da li više volite ljubavne pjesme s riječima ili instrumentale?
  4. Koji je vaš omiljeni instrument? (Gitara, harmonika, violina, saks, truba itd.)
  5. Kakvo biste raspoloženje željeli stvoriti za svoju ceremoniju vjenčanja? (Blago, hladno, uzbudljivo, romantično, klasično, tradicionalno, duhovno, smisleno itd.)
  6. Hipotetski rečeno: kad biste na svojoj Ceremoniji mogli angažirati vašeg omiljenog profesionalnog pjevača bilo kojeg žanra, tko bi to bio?
  7. Želite li sa svojim DJ-om uključiti glazbenike uživo?

Na primjer, imate li nekoga za koga biste željeli da otpjeva pjesmu za vas tijekom svečanosti, odsvirati instrumental ili ste angažirali tamburašku grupu da odsvira nekoliko pjesama?
Zapravo mogu surađivati sa živim glazbenicima kako bismo osigurali da imate sva područja pokrivena što se tiče DJ projekcije glazbe i pjevača uživo.
A ja kao vaš DJ, ću se pobrinuti da u potpunosti udovoljim vašim glazbenim zahtjevima.

DJ za vjenčanja Istra i Kvarner – DJ Neno.

KONTAKT: 091 / 785 82 88

Scroll to Top